HOW TO: Gellak verwijderen...

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 13:25

Er is een tijd van komen en van gaan. Dat geldt ook voor de kleuren van je nagels. Nu wil je dus weten: hoe haal je de gellak eraf? Het verwijderen van je gellak wil je natuurlijk zo goed en effectief mogelijk doen. Daarom leggen we je graag uit hoe je nagellak zelf verwijdert, zonder aceton. Het verwijderen van gellak hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je deze simpele stappen volgt, kun je gegarandeerd zelf gemakkelijk gellak eraf halen. Voordat je aan de slag gaat, heb je het volgende nodig uit het starterspakket.

Nail Wipes
Orange Woodstick
100/180 grit nagelvijl
Remover en aluminiumfolie, of Remover Wraps
Manicure Placemat
Cuticle Oil (Gebruik dit niet als je meteen weer gellak wilt aanbrengen, anders hecht je manicure minder goed. Gebruik de Cuticle Oil dan pas na het lakken.)

STAP 1. VIJLEN
Begin met de Top Coat van de nagel af te vijlen. Hiervoor kun je het beste de grove en korrelige kant van je vijl gebruiken. Zo kan de Remover beter intrekken en zijn werk doen.

2. DE REMOVER AANBRENGEN
Doordrenk een Nail Wipe met de Remover en leg deze op de nagels. Wikkel de vingertoppen vervolgens strak in met de aluminiumfolie en laat dit 8-10 minuten inweken. Maak je gebruik van de Remover Wraps? Dan heb je geen Remover en aluminiumfolie nodig. Open dan de verpakking en wikkel deze strak om de vingertoppe

3. INWEKEN MAAR
Verwijder na 8-10 minuten de aluminiumfolie of Remover Pocket. Doe dit in een draaiende beweging. Start met 1 vinger om te zien of de gellak al goed los gaat. Is dit niet het geval? Laat de Remover dan nog iets langer inweken.

4. VERWIJDER DE GELLAK
Als de gellak loslaat is deze makkelijk en eenvoudig te verwijderen met een Orange Woodstick. Let erop dat je er niet niet te hard mee drukt. Zo kun je namelijk onbedoeld je nagels beschadigen.

VERZORGING
Na het verwijderen van de gellak kun je direct een nieuwe gellak manicure aanbrengen. Is dit niet direct je plan? Dan kun je je nagelriemen eerst nog goed verzorgen met de Cuticle Oil. Een gezonde nagelriem is namelijk essentieel voor Pink Gellac.

VERWIJDEREN VAN GELLAK TEVEEL GEDOE?
Zijn de bovenstaande stappen om gellak te verwijderen toch iets te veel van het goede? Dan is onze Peel Base Coat ook een optie! Dankzij de Peel Base kun je de gellak namelijk binnen 1 minuut van je nagels af halen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.