Wij werken tijdens onze nagelbehandelingen ook met Pink Gellac. Ook zijn wij een Pink Gellac verkooppunt en is het dus mogelijk om je Pink Gellac producten te shoppen in onze winkel!

Bij Pink Gellac geloven we dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Daarom maken wij dagelijks, vanuit Nederland, premium nagelproducten voor al onze fans. Want iedereen is uniek. Of je nu houdt van stoere, opvallende nagels, of ze liever laat stralen met een neutrale, elegante kleur. Bij Pink Gellac willen we iedereen in hun kracht zetten en zich mooi laten voelen.

  We bieden producten, tools en inspiratie en maken zo elke dag opwindend, om tegemoet te komen aan de behoefte van beauty lovers in alle leeftijden en smaken. Geïnspireerd door zelfverzekerde vrouwen en mannen, complementeren onze collecties de stijl en het karakter van haar drager. 

Dus laat je nagels stralen, wees jezelf en geniet van de dag. Elke dag.

Gellak is een soort nagellak met een dikkere gelachtige structuur die wordt uitgehard onder een speciale UV- of LED-lamp. Dankzij gellak worden en voelen je nagels steviger en dit blijft ook nog eens langer zitten dan gewone nagellak!


TIPS & TRICKS.

HOW TO: Gellak aanbrengen...

Je hebt een gellak starterspakket gekocht of cadeau gekregen (bofkont) en wilt nu weten: where to start? Lees hier hoe je zelf eenvoudig je nagels prepareert en vervolgens zelf gellak aanbrengt. Als je zelf gellak gaat zetten, heb je de volgende producten nodig:

Lees meer »

Je gellak laat los? 10 redenen...

WAAROM BLIJFT JE GELLAK NIET ZITTEN?Het is natuurlijk niet gebruikelijk, maar het kan voorkomen dat je gellak vroegtijdig loslaat of gaat chippen. Stom, maar geen paniek: er kunnen hier tal van redenen voor zijn. Wij vertellen je graag hoe het kan dat je gellak soms niet blijft zitten, én we geven je tips om het de volgende keer te voorkomen.

Lees meer »

HOW TO: Gellak verwijderen...

Er is een tijd van komen en van gaan. Dat geldt ook voor de kleuren van je nagels. Nu wil je dus weten: hoe haal je de gellak eraf? Het verwijderen van je gellak wil je natuurlijk zo goed en effectief mogelijk doen. Daarom leggen we je graag uit hoe je nagellak zelf verwijdert, zonder aceton. Het verwijderen van gellak hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je deze simpele stappen volgt, kun je gegarandeerd zelf gemakkelijk gellak eraf halen. Voordat je aan de slag gaat, heb je het volgende nodig uit het starterspakket.

Lees meer »