HOME » DROGISTERIJ

Drogisterij

OP DIT MOMENT DOEN WIJ WEGENS COVID-19 GEEN GEZONDHEIDSCHECKS!

Check! Doe de DA GezondheidsCheck

Hoe zit het met je bloeddruk, stress, glucose of cholesterol? Doe de GezondheidsCheck bij ons en weet binnen een paar minuten hoe goed je bezig bent! Dat is handig en geeft een goed gevoel!

Het is fijn om je goed te voelen. Voor de een is dat een uitdaging, voor de ander vanzelfsprekend. Bij ons kijken we altijd naar wat het beste is voor jou en we helpen je met adviezen die bij jou passen. Daarom introduceren we de DA GezondheidsCheck. Diverse checks die je vertellen hoe het met je gaat. 

De Gezondheidschecks:

BODYCHECK

Hoe zit het met je gewicht, spieren en vetpercentage? We checken het in 1 minuut. We wegen je op een speciale weegschaal (lichaamscompositiemeter).

CHOLESTEROLCHECK

Een hoog cholesterolgehalte verhoogt het risico op hart- en vaatziekten. Met een simpele check kunnen in een paar minuten verschillende cholesterolwaarden worden bepaald.

GLUCOSECHECK

In de winkel wordt door middel van een vingerprikje een druppel bloed verkregen. Daarin wordt gemeten wat de bloedsuiker is op dat moment. Deze check kan ook niet nuchter gedaan worden.

BLOEDDRUKCHECK

Een goede bloeddruk helpt je hart en vaten gezond te houden. Omdat je een hoge bloeddruk zelf meestal niet doorhebt, is het belangrijk deze af en toe te laten meten. 

STRESSCHECK

Wij ervaren allemaal wel eens stress. Dat hoeft niet slecht te zijn. Te veel, te lang stress? Dat kan voor problemen zorgen. Het is dus goed om dit in de gaten te houden!

HUIDCHECK

Een droge huid heeft een andere verzorging nodig dan een vet huidtype. Daarom is het belangrijk eerst te weten wat jouw huidtype is. Door middel van een huidcheck kom je daar achter.