Uitverkocht

Aftersun Shower Shampoo 400 ml

€ 26,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Aftersun Shower Shampoo 400 ml

€ 26,99

Een mild doucheproduct voor een perfecte reiniging van huid én haar na het zonnen. Bevat een mix van verzachtende en herstellende bestanddelen. Elimineert restanten zeezout, zonproduct en overige onzuiverheden. Henna en walnootdopextracten fixeren de zomerse bruining en zorgen dat deze langer behouden blijft. Voorkomt tevens dat de gebruinde huid snel gaat vervellen. Om die reden ook nog te gebruiken na terugkeer van een zonvakantie.Een mild doucheproduct voor een perfecte reiniging van huid én haar na het zonnen. Bevat een mix van verzachtende en herstellende bestanddelen. Elimineert restanten zeezout, zonproduct en overige onzuiverheden. Henna en walnootdopextracten fixeren de zomerse bruining en zorgen dat deze langer behouden blijft. Voorkomt tevens dat de gebruinde huid snel gaat vervellen. Om die reden ook nog te gebruiken na terugkeer van een zonvakantie.

Uitverkocht

Deze droge olie kent alle voordelen van een zonne-olie (supersnelle bruining), maar niet de nadelen (laat geen vette sporen en zand op het lichaam achter) voor een snelle, bruine teint. Vormt een waterresistent laagje op het lichaam. Is rijk aan vitamine E en oliën van calendula, hazelnoot, wortel en walnootdop. Speciaal geschikt voor de reeds gebruinde huid. Kan ook op het haar worden gebruikt als bescherming tegen zon en zeezout. Waterresistent.

Uitverkocht

Bi-Phase Aftersun Dry Oil 200 ml

€ 27,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Bi-Phase Aftersun Dry Oil 200 ml

€ 27,99

Dit twee-fasen aftersun product combineert de rijke verzorging van een olie met de lichte textuur van een fluid. De rood geworden huid en het branderige gevoel als gevolg van zonnen worden direct gekalmeerd, o.a. door aloë vera. Wordt snel door de huid opgenomen en laat geen vettig gevoel na.

Deze balsem geeft direct een verfrissend gevoel en biedt herstel bij vochtverlies na een dag in de zon. Bovendien voedt en kalmeert het de huid, bevat vitaminen, aloë vera, plantaardige oliën, glycerol en menthol. Bij dagelijks gebruik blijft de bruine teint langer behouden.

Uitverkocht

Dankzij de spray is dit product snel, eenvoudig en perfect over het lichaam te verstuiven. Werkt verkoelend en zorgt voor een snelle bruine teint. Dankzij de lichte textuur wordt het direct door de huid opgenomen. Unipertan zorgt voor een snelle en mooie bruining, vitamine E en betaglucan bestrijden vroegtijdige huidveroudering, alfa bisabolol en tarwekiemproteïnen bieden een optimale vochtregulerende en voedende verzorging. Is waterresistent en is geschikt voor lichaam en gezicht.

Uitverkocht

Onmisbaar bij een droge huid. Een pure weldaad voor de oververhitte en uitgedroogde huid. Bevat een concentraat aan boters en oliën van plantaardige origine die zorgen voor de aanvoer van intensief voedende en vochtregulerende factoren die de huid soepel houden. De formule is verrijkt met phytoextracten en vitamine E en bevordert het huidnatuurlijke proces van zelfherstel.

Uitverkocht

Deze crème garandeert een hoge bescherming, ook wanneer de zonkracht heel sterk is (bijv. in de tropen en hoog in de bergen). Unipertan biedt een geleidelijke bruining, zelfs voor de huid die moeilijk bruint. De formule is rijk aan vitamine A, shea butter en zoete amandelolie en beschermt tegen huidveroudering en het uitdrogende effect van zon, wind en zeezout. Aanbevolen om pigmentatie en tatoeages te beschermen. Is water- en transpiratieresistent.

Uitverkocht

Deze ultrazachte shampoo, verwijdert alle sporen van zout, zand en chloor en is daarom perfect voor tijdens en na een zonvakantie. De verzorgende crème in de shampoo verzacht het haar en herstelt de balans. Het laat het haar stralen van gezondheid, doorkammen wordt vergemakkelijkt en statisch haar wordt voorkomen.

Uitverkocht

Een intens voedende behandeling voor haar dat is blootgesteld aan zon en/of zout. Dit masker hydrateert intens en laat het haar weer glanzen van gezondheid. Het haar wordt weer zacht, glad en gemakkelijk doorkambaar.

Uitverkocht

Hair Protective Oil Spray 125 ml

€ 18,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Hair Protective Oil Spray 125 ml

€ 18,99

Behandeld en gekleurd haar vereist extra bescherming tegen zon, wind, chloor, zeezout en andere factoren die het haar verzwakken of uitdrogen. Deze olie houdt het haar gezond en helpt de kleur te behouden na veelvoudige blootstelling aan zonnestralen. Geschikt voor alle soorten behandeld en gekleurd haar. Laat het haar glanzen zonder vet te worden. Bevat beschermingsfilters.

Een high-tech formule die het cellulair DNA van de huid beschermt. Voorkomt de vorming van pigmentatie en zorgt voor een stralend bruine teint. Wordt niet alleen voor het gezicht aanbevolen, maar ook voor huidzones die snel verouderingsverschijnselen vertonen (hals, borsten, décolleté, handen).

Uitverkocht

Deze droge olie kent alle voordelen van een zonne-olie (supersnelle bruining), maar niet de nadelen (laat geen vette sporen en zand op het lichaam achter) voor een snelle, bruine teint. Vormt een waterresistent laagje op het lichaam. Is rijk aan vitamine E en oliën van calendula, hazelnoot, wortel en walnootdop. Speciaal geschikt voor de reeds gebruinde huid. Kan ook op het haar worden gebruikt als bescherming tegen zon en zeezout. Waterresistent.

Uitverkocht

Deze revolutionaire melk zorgt voor een snelle, intensief zongebruinde teint. Het versnelt en versterkt het bruiningsproces dankzij de combinatie van Unipertan® - een exclusief complex dat de huid dieper doet bruinen en de basis vormt van Collistar's zonproducten - oleoyl tyrosine, bètacaroteen en wortelextract. Gebruik het product een aantal dagen voor blootstelling aan de zon om de huid voor te bereiden op de zon.

Deze praktische en lichtgewicht spray beschikt over een uitzonderlijk vochtregulerend vermogen, trekt razendsnel in de huid en houdt de huid zacht en soepel. Oleoyl tyrosine stimuleert de vorming van melanine, waardoor sneller een bruine teint ontstaat. Dankzij de 360° spray zijn zelfs moeilijk bereikbare huidzones goed beschermd. Water- en transpiratie resistent. Plakt niet. Verkrijgbaar in SPF 10, 20 en 30.

Uitverkocht

Sun Stick 50+ 8 ml

€ 23,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Sun Stick 50+ 8 ml

€ 23,99

Deze praktische sunstick bevat een concentraat plantaardige wassen, shea butter en vitamine E en is speciaal ontwikkeld voor de huidzones die het meest blootgesteld worden aan de zon en dus het meest kwetsbaar zijn (neus, lippen, oogzone, oren). Is bovendien ideaal ter bescherming van pigmentvlekjes, littekens en tatoeages. 

Uitverkocht

Een hightech formule die het cellulair DNA van de huid beschermt. De formule versterkt en vermindert de reactiviteit van overgevoelige huid en beschermt de celintegriteit tegen vroegtijdige veroudering. Voorkomt de vorming van pigmentatie en rimpels, en zorgt voor een stralend bruine teint. Het meest geschikt voor kwetsbare huidzones zoals de oogzone, hals, decolleté, borsten en handen.

Uitverkocht

Speciaal ontwikkeld voor de zeer kwetsbare en reactieve huid, voor kinderen en voor extreme blootstelling aan de zon (in de tropen en op grote hoogten). Deze zonnecrème biedt een veilige bescherming tegen zowel UV-A en UV-B stralen en infrarode straling. Tegelijkertijd biedt het een geleidelijke bruining, zelfs voor de huid die moeilijk bruint. Dit product wordt speciaal aanbevolen ter bescherming van capillairen, pigmentatie, tatoeages en dient ter voorkoming van uitslag en pigmentatie ten gevolge van zon (bijv. tijdens de zwangerschap). De formule beschermt tegen huidveroudering en het uitdrogende effect van de zon en zee. 

Uitverkocht

Deze aftersun-crème is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid, couperose én kinderen. Dit huidtype reageert namelijk bijzonder sterk op de zon. Dit product is op meerdere fronten tegelijkertijd actief: biedt een intensieve en onmiddellijke verlichting van de rode en geïrriteerde huid, voedt en herstelt elasticiteit, versterkt tenslotte de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Met enkele druppels krijgt de huid in minder dan een uur een goudbruine kleur voor een gezonde, zongebruinde teint. De exclusieve formule combineert walnootdopextract met het innovatieve DHA Rapid, een innovatief zelfbruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie, bruine teint te ontwikkelen. Daarnaast hebben vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs een hydraterende en anti-age werking op de huid.

Uitverkocht

Body-Legs Magic Drops 125 ml

€ 42,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Body-Legs Magic Drops 125 ml

€ 42,99

Slechts een paar druppels van dit concentraat volstaan voor een gezonde, zongebruinde teint. De exclusieve formule maakt gebruik van de buitengewone eigenschappen van DHA Rapid, een zelfbruinend molecuul dat de bruiningstijd van de huid halveert en een bijzonder snel, natuurlijk en egaal bruin resultaat geeft zonder risico op lelijke vlekken. Daarnaast hebben vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs een hydraterende en anti-age werking op de huid. 

Uitverkocht

Collistar Research, heeft naast de Magic Drops, de zelfbruinende druppels, ook een verrassende, hydraterende gel met een lichte, smeltzachte textuur ontwikkeld welke de huid meteen na het aanbrengen een stralende, egale, zongebruinde tint geeft. Onmiddellijk resultaat. De exclusieve formule bevat DHA Rapid, een actief zelfbruinend bestanddeel welke het bruiningsproces versnelt. Vlekt niet.

Uitverkocht

Speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid, voor kinderen en voor extreme blootstelling aan de zon (in de tropen en op grote hoogten). Deze zonnecrème biedt een veilige bescherming tegen zowel UV-A en UV-B stralen en infrarode straling. Tegelijkertijd biedt het een geleidelijke bruining, zelfs voor de huid die moeilijk bruint. Dit product wordt speciaal aanbevolen ter bescherming van capillairen, pigmentatie, tatoeages en dient ter voorkoming van uitslag en pigmentatie ten gevolge van de zon (bijv. tijdens de zwangerschap). De formule beschermt tegen huidveroudering en het uitdrogende effect van de zon en zee.

Uitverkocht

Door de uiterst praktische flacon met microspray vormt dit product een frisse ‘douche’ die het bruiningsproces versnelt en intensiveert. Brengt het vochtgehalte van de huid weer in balans en neutraliseert het uitdrogende effect van de zon en zee. De aangename aloë vera-melk kalmeert, hydrateert en voedt de huid. De formule zorgt voor voelbare verfrissing en brengt het vochtgehalte weer in balans. Geeft direct een verademend gevoel onder de warme zon. 

Uitverkocht

Deze zonbescherming is niet alleen ideaal voor een gevoelige huid of de huid die snel verbrandt, maar voor iedereen die maximale bescherming wenst en geleidelijk een mooie, bruine teint. Met de transparante 360˚ spray breng je het product makkelijk en snel aan, zelfs op moeilijk bereikbare huidzones. Inwrijven of masseren is niet nodig. Een ultralichte textuur; verfrissend, transparant en waterresistent. Perfect voor kinderen of (water)sporters.

Uitverkocht

Deze innovatieve zonbescherming in de vorm van een zachte mousse is fijn in gebruik, beschermt effectief en geeft een perfect bruine teint. Deze exclusieve specialiteit hydrateert en voedt de huid intensief en beschermt tegen huidveroudering en verschillende vormen van zonnestraling; zoals UVA, UVB en infrarood. Wordt snel geabsorbeerd voor een superzachte huid, laat geen vettig gevoel na. Geschikt voor het gezicht en lichaam, voor op het strand of hoog in de bergen. Waterresistent. Schudden voor gebruik.

Uitverkocht

Deze innovatieve zonbescherming in de vorm van een zachte mousse is fijn in gebruik, beschermt effectief en geeft een perfect bruine teint. Deze exclusieve specialiteit hydrateert en voedt de huid intensief en beschermt tegen huidveroudering en verschillende vormen van zonnestraling; zoals UVA, UVB en infrarood. Wordt snel geabsorbeerd voor een superzachte huid, laat geen vettig gevoel na. Geschikt voor het gezicht en lichaam, voor op het strand of hoog in de bergen. Waterresistent. Schudden voor gebruik.

Uitverkocht

Deze aftersun-mousse met een herstellende werking op de huid, verlengt tevens de duur van de bruine teint, ook na terugkomst van een zonvakantie. Vrij van alcohol en dermatologisch getest. Bevat een mix van intens hydraterende, actieve ingrediënten, zoals shea butter en hyaluronzuur. Aloë vera en antioxidanten, zoals vitamine E en Sigesbeckia Orientalis kalmeren en herstellen.

Deze revolutionaire melk zorgt voor een snelle, intensief zongebruinde teint. Het versnelt en versterkt het bruiningsproces dankzij de combinatie van Unipertan® - een exclusief complex dat de huid dieper doet bruinen en de basis vormt van Collistar's zonproducten - oleoyl tyrosine, bètacaroteen en wortelextract. Gebruik het product een aantal dagen voor blootstelling aan de zon om de huid voor te bereiden op de zon.

Uitverkocht

In deze bijzondere Limited Edition is het “Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt” verrijkt met reflecterende gouden deeltjes die de huid doen stralen en de zongebruinde teint een magisch gouden gloed geven. De speciale verstuiver verandert in een hydraterende en verfrissende ‘douche’ die goed van pas komt onder de warme zon en wanneer je niet kunt douchen na een duik in de zee. De huid wordt sneller en intenser bruin dankzij het exclusieve Unipertan®-complex. Bevat geen SPF. Aanbevolen in combinatie met een zonbeschermingsproduct.