Nieuws

❄️ Wintertreatment ❄️ 

In januari, februari en maart is het vaak koud. De huid staat bloot aan de wisseling tussen de koude lucht buiten en de droge verwarmingslucht binnen. Door het verlies van vocht wordt de huid droog en gevoelig en dat kun je vaak ook zien en voelen.

Wat is er dan fijner dan een wintertreatment die de huid een oppepper geeft en ontspanning met de heerlijke rug massage!

❄️ Wintertreatment ❄️

Gelaatsbehandeling + Rugmassage €40,00

Bij de behandeling kunnen elementen (wenkbrauwen harsen of wenkbrauwen verven of bovenlip harsen) bijgeboekt worden tegen bijbetaling van €5,00 per element.

Herfst

Het wordt steeds kouder en deze overgang naar het koudere weer heeft grote invloed op je huid. Wil jij je huid een boost geven tijdens deze regenachtige herfstdagen? Volg dan de stappen hieronder!

Stap 1: Néroli Amara Aromessence serum. De herfstwind en droogte binnen als gevolg van de verwarming die weer aan staat zorgen dat de huid gedehyrateerd is. Gebruik daarom elke dag onze Néroli Amara Aromessence serum om je huid te hydrateren.

 

Stap 2: Lavender Fine Lift Mask. Blijf je liever binnen met het koude weer? Verwen dan jezelf met onze Lavande fine Masque pommade! Met verstevigende werkingen help je je huid met het tegenwerken van de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

Wil je ook tijdens de herfstmaanden je huid verzorgen? Boek dan snel een behandeling bij ons in de salon

 

Clarins Pro-Aromatique                     €72.50

De pro-Aromatique gezichtsbehandeling, heeft de Clarins Touch en de Pro-Intensive Plus Formule, als uitgangspunt. In deze behandelingen worden ultra-geconcentreerde professionele producten gebruikt met een specifi eke samenstelling, die alleen bedoeld zijn voor de geoefende handen van de Clarins specialiste. De pro-Aromatique gezichtsbehandelingen van Clarins brengen huidverzorging naar een nieuw niveau, dat van luxeuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. Het doel van de behandeling is het verstevigen van de contouren van het gezicht, het lymfe-systeem en de bloedsomloop stimuleren, de huid gezond te houden, de balans en de energie van lichaam en geest te herstellen.

Clarins Pro-Aromatique 
Inclusief epileren van de wenkbrauwen

-Super Hydratant
Ideale verzorging om de huid weer soepel, comfortabel en ultrazacht te maken. Biedt de opperhuid voedingsevenwicht en voorkomt rimpeltjes.

-Bulle de Douceur
Kalmerende verzorging voor de overgevoelige huid. Herstelt het natuurlijke afweermechanisme van de opperhuid. Roodheid vermindert, de teint is egaal.

-Lift Jeunesse
Verzorging tegen rimpels die de huid stimuleert en veroudering afremt. Voor een sensationeel jeugdig eff ect. Je huid is gelift, egaler en jonger.

-Eclat Pureté
De ideale verzorging die de gemengde of vette huid helpt een perfect evenwicht terug te vinden. De huid is zuiverder; gezonder en gematteerd. De structuur is fijner.