Nieuws

Weerstand verhogen💛

💛Vitamine C

Vitamine C heeft zoveel positieve effecten op je bindweefsel, bloedvaten, huid, botten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dus eigenlijk moet je altijd Vitamine C als supplement gebruiken, ook als de zomer komt en de papieren zakdoekjes weer terug de kast in kunnen.

 

💛Vitamine D

Vitamine D is misschien wel de belangrijkste vitamine voor de weerstand. Het wordt ook wel de zonvitamine genoemd omdat ons lichaam deze vitamine zelf onder invloed van zon kan aanmaken. Dit kan echter uitsluitend op heel zonnige dagen waarbij de schaduw korter is dan je eigen lengte.

 

💛Echinacea en immuun

Echinaforce biedt uitstekende ondersteuning voor de weerstand en stimuleert het immuunsysteem. De tabletten/capsules zorgen ervoor dat je goed bestand blijft tegen invloeden van buitenaf. Bovendien helpt het je sneller te herstellen na ziekte. Voor extra weerstand. Versnelt het herstel na ziekte. Is 100% natuurlijk.

 

💛Koning winter

New Care Koning Winter is een vloeibare, biologische oplossing uit de natuur. Het volledige proces van telen en oogsten is in handen van een in Nederland gevestigde teler en producent van planten en kruidenextracten.

Salons gesloten t/m 28 april (voorlopig)

Lieve mensen,

Ik heb het moeilijke besluit genomen om de schoonheidssalons per direct te sluiten. Ik wil niet langer afwachten op wat het RIVM gaat beslissen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen vind ik het onverantwoord om door te blijven gaan. Hoe kunnen wij nu 1.5 meter afstand bewaren tussen de klant en onszelf? Het virus grijpt om ons heen....Ik heb er niet van geslapen vannacht en ik hoop dat dit de juiste keuze is....gezondheid boven alles 🙏We zijn begonnen met het afbellen van de klanten, hopelijk kunnen we u over een tijdje weer verwelkomen en verwennen in onze salons🍀

 Liefs van ons allemaal.

Astrid van Zwol

P.S. de winkel blijft wel gewoon open. We kunnen indien nodig uw producten ook bezorgen.

 

🚙Bezorgservice DA MOOI Van Zwol🚙

Alle ontwikkelingen op dit moment in het kader van het corona virus heeft ons doen besluiten om voor diegene in Hoogeveen die producten van ons nodig heeft en niet naar de winkel kan komen aan huis te bezorgen. Wij zullen dit doen volgens een strict afleverprotocol. Alle bestellingen op werkdagen tot 17.00 worden (indien de voorraad het toe laat) op dezelfde dag bezorgd.
Bezorging in Hoogeveen bij besteding vanaf € 15,00. Bestellen kan telefonisch via 0528-263780, email: info@davanzwol.nl of via een PB. U kunt via tikkie betalen.

Onze winkel is ook gewoon geopend!

❄️ Wintertreatment ❄️ 

In januari, februari en maart is het vaak koud. De huid staat bloot aan de wisseling tussen de koude lucht buiten en de droge verwarmingslucht binnen. Door het verlies van vocht wordt de huid droog en gevoelig en dat kun je vaak ook zien en voelen.

Wat is er dan fijner dan een wintertreatment die de huid een oppepper geeft en ontspanning met de heerlijke rug massage!

❄️ Wintertreatment ❄️

Gelaatsbehandeling + Rugmassage €40,00

Bij de behandeling kunnen elementen (wenkbrauwen harsen of wenkbrauwen verven of bovenlip harsen) bijgeboekt worden tegen bijbetaling van €5,00 per element.

Herfst

Het wordt steeds kouder en deze overgang naar het koudere weer heeft grote invloed op je huid. Wil jij je huid een boost geven tijdens deze regenachtige herfstdagen? Volg dan de stappen hieronder!

Stap 1: Néroli Amara Aromessence serum. De herfstwind en droogte binnen als gevolg van de verwarming die weer aan staat zorgen dat de huid gedehyrateerd is. Gebruik daarom elke dag onze Néroli Amara Aromessence serum om je huid te hydrateren.

 

Stap 2: Lavender Fine Lift Mask. Blijf je liever binnen met het koude weer? Verwen dan jezelf met onze Lavande fine Masque pommade! Met verstevigende werkingen help je je huid met het tegenwerken van de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

Wil je ook tijdens de herfstmaanden je huid verzorgen? Boek dan snel een behandeling bij ons in de salon

 

Clarins Pro-Aromatique                     €72.50

De pro-Aromatique gezichtsbehandeling, heeft de Clarins Touch en de Pro-Intensive Plus Formule, als uitgangspunt. In deze behandelingen worden ultra-geconcentreerde professionele producten gebruikt met een specifi eke samenstelling, die alleen bedoeld zijn voor de geoefende handen van de Clarins specialiste. De pro-Aromatique gezichtsbehandelingen van Clarins brengen huidverzorging naar een nieuw niveau, dat van luxeuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. Het doel van de behandeling is het verstevigen van de contouren van het gezicht, het lymfe-systeem en de bloedsomloop stimuleren, de huid gezond te houden, de balans en de energie van lichaam en geest te herstellen.

Clarins Pro-Aromatique 
Inclusief epileren van de wenkbrauwen

-Super Hydratant
Ideale verzorging om de huid weer soepel, comfortabel en ultrazacht te maken. Biedt de opperhuid voedingsevenwicht en voorkomt rimpeltjes.

-Bulle de Douceur
Kalmerende verzorging voor de overgevoelige huid. Herstelt het natuurlijke afweermechanisme van de opperhuid. Roodheid vermindert, de teint is egaal.

-Lift Jeunesse
Verzorging tegen rimpels die de huid stimuleert en veroudering afremt. Voor een sensationeel jeugdig eff ect. Je huid is gelift, egaler en jonger.

-Eclat Pureté
De ideale verzorging die de gemengde of vette huid helpt een perfect evenwicht terug te vinden. De huid is zuiverder; gezonder en gematteerd. De structuur is fijner.