Home » Nieuws

SPRAY-TAN

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV-stralen.

Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven, krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid!


Een behandeling duurt maar zo’n 10-15 minuten. De bruine teint, welke 5-10 dagen blijft zitten, wordt afgestemd op jouw huidtype zodat een natuurlijke look gegarandeerd is.
Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die beide slecht zijn voor je gezondheid en de huid snel doet verouderen.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling

Scrubben:
Scrub de huid voor de behandeling, het liefst 1 dag ervoor. (Gebruik geen scrub met olie erin) Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Het gebruik van bodylotion, (dag/nacht) creme, parfum en deodorant na het scrubben wordt afgeraden.

Make-up:
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid.

Kleding:
Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed/bikini. Je mag zelf bepalen wat je tijdens een spray tanning aanhoudt. Voor een streeploos resultaat is het aan te raden om je bovenstukje uit te laten. Dat is aan jou! Houd je je ondergoed/bikini aan dan wordt deze mee getand. Dit is wel uitwasbaar.

Langer genieten van jou wenkbrauwen?

 

Wil jij ook wenkbrauwen die tot 6 weken zijn gekleurd?

Hennabrows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren verft maar ook de huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf aan de slag met potlood of poeder. Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Henna en stylen van de wenkbrauw €30,-

WIST JE DAT

 

We jouw geschenken met alle vorm van liefde bij jou thuis brengen als je nu liever niet naar de winkel komt?

Je aan de deur kunt pinnen!

Je ons kan bellen 0528 263780

Je ons kan appen 06 40014123

Je ons kan mailen info@davanzwol.nl

We helpen je graag op welke manier dan ook.

 

DE WINKEL BLIJFT OPEN

De schoonheisdssalons zijn wel gesloten. Deze week zal Janine zoveel mogelijk klanten gaan bellen om de afspraak te verzetten.

Wij zullen onze uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen, om de winkel voorraad up to date te houden maar wij vragen om jullie begrip als dit niet helemaal lukt .

Als je niet naar de winkel kan komen dan bezorgen wij ook thuis.

Bel 0528-263780 of 06-40014123 en wij bezorgen het bij je thuis in overleg.